Friskrivning

/ Framsidan / Om Hobby24 / Friskrivning
Om friskrivning

Följande sida innehåller information om hur informationen på sajten bearbetas och publiceras och om Hobby24s ansvar gentemot sajtens besökare.

Friskrivning / disclaimer

Hobby24 är en shoppingsajt som bygger på insamlad data från en mängd olika källor. Denna information bearbetas sedan på automatisk väg och resultatet publiceras på sajten.

Vi på Hobby24 strävar efter att uppnå så hög kvalité som möjligt på all information som finns på sajten, men som vid all maskinell förädling och klassificering av data så kan fel inträffa. Därför är det viktigt att du som konsument alltid noga kontrollerar källinformationens riktighet och fullständighet innan ett köp.

Alla köp som förmedlas via Hobby24 sker alltid direkt mellan säljare och köpare. Hobby24 agerar endast möjliggörare till affär, inte part i affären. Hobby24 ansvarar inte för eventuella fel eller brister i informationen, och vi ansvarar inte heller för någon del i affären mellan säljare och köpare.

Rättigheter till information

All information på Hobby24 är upphovsrättsskyddad och får ej kopieras, sparas eller på något annat sätt användas utan rättighetsinnehavarens tillåtelse.

Varje butik äger rätt till sig egen information rörande produktbilder och produktinformation. Hobby24 äger rätt till övrig information såsom kodlistor och informationstexter.

Vid eventuella frågor

Om du har frågor kring hur vi hanterar informationen, eller om du har tips på objekt som har fel information är du mycket välkommen att kontakta oss. Vi är alltid tacksamma för konstruktiva tips, förslag och idéer.